Vi på Stensättning i Väst AB är en pålitlig partner inom byggbranschen, specialiserad på markarbeten och anläggningsarbeten.

Trappor

Ett viktigt steg. Vi råder dig att välja sten till trappan. Trappan vid entrén till huset är ditt hems skyltfönster. Granit- eller betongtrappor är ett mycket bra val.

Det här kan vi:

Stenblocktrappa

Att investera i en betongtrappa kan vara riktigt klokt om du vill ha en lättskött och tålig trappa.

Trappor i granit

Trappsteg i natursten ger en vacker naturlig känsla som skulle passa väl in i vilken trädgård som helst. Trappblocken går att kombinera snyggt med både mursten och kantsten samt är extremt hållbara

Trappbeklädnad

Har du en gammal trappa som kanske ser sliten eller lite trist ut? Med trappbeklädnad i granit eller skiffer kan du renovera din befintliga trappa och ge den ett exklusivt utseende.

Trappor av mursten

Trappor av mursten fungerar perfekt som kantförstärkare eller avgränsning!

De kan också användas för att bygga murar eller runt rabatter!

Trappor på ett annat sätt

Trappor kan också göras på ditt eget sätt av en kombination av granitstenar och betongplattor som komplement.

Vårt galleri

Kontakta oss

Stensättning i Väst grundades för att förverkliga våra kunders drömmar om en vacker utemiljö. Som proffs inom vårt område hjälper vi dig att projektera och bygga terrasser, uppfarter, murar, gångvägar, trappor och mycket mer.

Stensättning i Väst erbjuder även service till företag inom markarbeten, i synnerhet anläggningsarbeten, där vi hjälper till att bygga vägar, cykelvägar, gångvägar, vackra rekreationsområden, lekplatser och till och med hela bostadsområden.

Skicka ett meddelande

14 + 2 =

Växel: +46 76-582 34 38

Email: info@stensattningivast.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.