Vi på Stensättning i Väst AB är en pålitlig partner inom byggbranschen, specialiserad på markarbeten och anläggningsarbeten.

Plattor

En av de verkligt stora njutningarna med en trädgård är väl lagda betongplattor på uteplatsen eller trädgårdsgången. Beläggningar av plattor och marksten av betong har många fördelar. De har hög slitstyrka och god beständighet.

Det här kan vi:

Betongplattor

Stenplattor i betong är en vanlig syn på gator och torg i vårt avlånga land, men även i våra villaträdgårdar passar betongplattorna in. Det som skiljer en betongplatta mot exempelvis marksten är formatet där just betongplattorna är större.

Granitplattor

Granitplattor kallas även för granithällar och är ett snyggt stilval med en otroligt slitstark yta. Granitplattor är perfekt lämpade för uteplatser, uppfarter, gångstråk, poolområdet och andra delar av trädgården.

Marksten

Marksten kan du använda för att fräscha upp uteplatsen eller skapa en både vacker och lättskött trädgårdsgång.

Marktegel

Marktegel med rustikt utseende och handslagen yta. Bearbetningen på detta tegel ger en antik läggning och sätter en naturlig prägel på trädgårdens ytor.

Vårt galleri

Kontakta oss

Stensättning i Väst grundades för att förverkliga våra kunders drömmar om en vacker utemiljö. Som proffs inom vårt område hjälper vi dig att projektera och bygga terrasser, uppfarter, murar, gångvägar, trappor och mycket mer.

Stensättning i Väst erbjuder även service till företag inom markarbeten, i synnerhet anläggningsarbeten, där vi hjälper till att bygga vägar, cykelvägar, gångvägar, vackra rekreationsområden, lekplatser och till och med hela bostadsområden.

Skicka ett meddelande

11 + 6 =

Växel: +46 76-582 34 38

Email: info@stensattningivast.se

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.